Podotherapeut in de omgeving van Julianadorp


Op zoek naar een ervaren podotherapeut nabij Julianadorp? Podotherapie Abrahams biedt uitkomst


U vraagt iedere dag weer veel van uw voeten en benen, dus het is belangrijk om goed voor ze te zorgen. Merkt u dat u klachten krijgt, last heeft van pijn of andere kwaaltjes? Dan is het verstandig om een ervaren podotherapeut in te schakelen. Voor iedereen die op zoek is naar een voetspecialist in de omgeving van Julianadorp, is Podotherapie Abrahams de juiste keuze. Wij zijn namelijk dé specialist in deze regio en kunnen u helpen met allerlei soorten klachten.

Als voetspecialist zijn wij in te schakelen voor talloze problemen die met uw voeten, benen of heupen te maken hebben. Zo is het mogelijk om bij ons behandeld te worden voor stand- en vormafwijkingen. Denk hierbij aan problemen zoals platvoeten en hallux valgus, maar ook aan teenafwijkingen zoals hamertenen. Ook problemen
veroorzaakt door verkeerd schoeisel of overbelasting zijn door ons te behandelen. Veel mensen kampen daarnaast ook met zaken zoals schimmelnagels, likdoorns of ingegroeide teennagels. Deze kwaaltjes kunnen wij snel en gemakkelijk verhelpen dankzij onze jarenlange expertise. Het is ons doel om u zo snel mogelijk weer gezond en klachtenvrij naar huis te sturen.

Wanneer u een afspraak maakt bij onze podotherapeut, gaan we eerst onderzoeken waar uw klachten precies vandaan komen. Door vakkundig te werk te gaan, is het mogelijk om de meest effectieve behandelwijze vast te stellen. Zo kunnen we u manuele therapie aanbieden, maar ook voor hulpmiddelen zorgen, zoals een nagelbeugel, teenorthese of podotherapeutische zolen. Met de juiste materialen maken wij ieder hulpmiddel helemaal op maat, zodat u binnen de kortste keren het gewenste resultaat behaalt. Heeft u dus last van uw voeten, teennagels of benen en wilt u graag het advies van een expert? Neem dan contact op met Podotherapie Abrahams nabij Julianadorp!

Maak een afspraak

Podotherapie Abrahams

Groenland 30

1759 XB Callantsoog

Locatie Den Helder

Baljuwstraat 17G

1785 ED Den Helder

Locatie Schoorl

Heereweg 171-A
1871 EE Schoorl

 0224-58 25 50

 info@podotherapieabrahams.nl


KvK nummer: 37153237 

Rineke Abrahams

KvK nummer: 37110568

Marja Schrama


Blijf niet lopen met klachten. Maak een afspraak bij Praktijk Podotherapie Abrahams.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur t/m 17:30 uur.

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:30