Laat uw hielspoor behandelen nabij Schagen


Heeft u last van hielpijn en vermoedt u dat dit hielspoor zou kunnen zijn? Neem dan contact op met Podotherapie Abrahams in de kop van Noord-Holland. U vindt ons in Callantsoog, Den Helder, Schagen en Schoorl, nabij Anna Paulowna. Wij kunnen uw hielspoor behandelen, zodat u snel weer pijnloos op pad kan!

 

Wat is hielspoor?


Als u pijn heeft onder uw voet, hielpijn, kan dit hielspoor zijn. Onder een voet zit een brede pees, die vastzit bij de tenen aan de voorkant en de hiel aan de achterkant. Als de plaats waar de pees vastzit aan de achterkant pijn doet, noemen we dit hielspoor. Deze pijn kan veroorzaakt worden door spanning op de pees, bijvoorbeeld door langdurig staan of rennen.

 

De pijn kan soms vanzelf overgaan. Het is belangrijk om te blijven bewegen als u last hebt van hielspoor, maar overdrijf dit niet. Daarnaast is het belangrijk om goede schoenen te dragen die uw voeten op correcte wijze steun geven. Hiervoor kunt u terecht bij Podotherapie Abrahams. Wij kunnen u adviseren en uw hielspoor behandelen.

 

Onze werkwijze


Wanneer u bij ons komt, zoeken we eerst uit waar uw klachten vandaan komen. Daarna wordt met behulp van de uitkomsten van verschillende onderzoeken als inspectie, palpatie, een podoscopie en een podografie en een schoeninspectie een behandelplan opgesteld. Zo is het mogelijk dat u podotherapeutische zolen, taping of manuele therapie krijgt. In sommige gevallen volstaat een schoenadvies om het probleem op te lossen. Ook als er medisch gezien meer aan de hand is, kunnen wij u helpen. Een diabetes- en reumascreening worden bij Podotherapie Abrahams ook aangeboden.

 

Contact met Podotherapie Abrahams


Mogen wij nabij Schagen uw hielspoor behandelen of wilt u ons inschakelen voor het behandelen van andere klachten? Neem dan via telefoon, e-mail of het formulier op de website contact op! Met vestigingen in Callantsoog, Den Helder, Schagen en Schoorl zijn wij goed te bereiken in de hele kop van Noord-Holland. Wij helpen u graag om weer pijnloos te lopen!

Podotherapie Abrahams

Groenland 30

1759 XB Callantsoog

Locatie Den Helder

Baljuwstraat 17G

1785 ED Den Helder

Locatie Schoorl

Heereweg 171-A
1871 EE Schoorl

 0224-58 25 50

 info@podotherapieabrahams.nl


KvK nummer: 37153237 

Rineke Abrahams

KvK nummer: 37110568

Marja Schrama


Blijf niet lopen met klachten. Maak een afspraak bij Praktijk Podotherapie Abrahams.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur t/m 17:30 uur.

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:30