Hulp bij voetklachten door Podotherapie Abrahams nabij Schagen

Podotherapie is een vakgebied dat zich richt op het behandelen van mensen met uiteenlopende soorten voetklachten. Heeft u last van pijn, klachten of ongemakken aan uw voeten? Dan is het verstandig om een ervaren podoloog te vragen voor hulp, om door middel van podotherapie van uw voetklachten af te komen. Heeft u last van problemen met uw voeten, zoals pijn tijdens het lopen, teenschimmel, teenproblemen of likdoorns? Dan kunt u in de omgeving van Schagen terecht voor professionele podotherapie om van deze vervelende problemen af te komen.

Bij Podotherapie Abrahams kunt u terecht voor de behandeling van tal van klachten die met lopen te maken hebben. Als ervaren praktijk staan wij voor u klaar om via podotherapie maatwerk te leveren. Met maar één doel: zorgen dat u zo snel mogelijk van uw voetproblemen afkomt en weer op een aangename manier kunt lopen.

Als professionele zorgverlener beschikken wij over expertise die we gebruiken om elk soort voetproblemen aan te pakken. U kunt hierbij denken aan het verwijderen en voorkomen van eeltvorming onder uw voeten, therapieën op het gebied van stand- en vormafwijkingen van de voet - zoals platvoeten, holvoeten, hallux valgus - en nagelproblemen zoals en ingegroeide nagel. Maar dit is niet het enige. Ook een verkeerde manier van lopen, slecht passend schoeisel en voetproblemen die worden veroorzaakt door aandoeningen als diabetes en reuma behoren tot onze expertise. Wilt u via een op uw behoeften afgestemde therapie voor het verhelpen van de klachten? Dan bieden wij als expert op het gebied van voetproblemen de oplossing. Na een intakegesprek, waarin we het probleem analyseren en goed in kaart brengen, volgen een of mee sessies die u snel en effectief van uw voetklachten afhelpen!

Podotherapie Abrahams

Groenland 30

1759 XB Callantsoog

Locatie Den Helder

Baljuwstraat 17G

1785 ED Den Helder

Locatie Schoorl

Heereweg 171-A
1871 EE Schoorl

 0224-58 25 50

 info@podotherapieabrahams.nl


KvK nummer: 37153237 

Rineke Abrahams

KvK nummer: 37110568

Marja Schrama


Blijf niet lopen met klachten. Maak een afspraak bij Praktijk Podotherapie Abrahams.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur t/m 17:30 uur.

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:30