Voetpijn behandelen nabij Schagen door Podotherapie Abrahams

Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Wanneer uw voeten verkeerd belast worden, bijvoorbeeld door een verkeerde gewoonte, verkeerde schoenen of door een opgelopen blessure, kan dit leiden tot voetpijn. Deze pijn kan zich vertalen naar houdingsklachten en pijn aan andere gewrichten. Vaak zijn deze problemen relatief eenvoudig te verhelpen. Bij Podotherapie Abrahams kunnen wij deskundig uw voetpijn behandelen, zodat u snel weer op de been bent!

 

Verschillende voetproblemen

Er zijn verschillende problemen die kunnen leiden tot voetpijn. Een verkeerde belasting van de voeten kan leiden tot pijn aan het bewegingsapparaat. Huidproblemen of nagelproblemen kunnen ook klachten veroorzaken. Daarnaast is het belangrijk om voeten te blijven controleren en eventueel te behandelen bij chronische ziektes als reuma en suikerziekte.

 

Onze podotherapeuten zijn gediplomeerde specialisten. Met hun kennis en ervaring helpen zij u graag van uw voetpijn af, wat de oorzaak daar ook van is. Met behandelcentra in Callantsoog, Den Helder en Schoorl kunnen wij zorg bieden aan mensen uit een groot gebied, waaronder ook Schagen en Julianadorp.

 

Voetpijn behandelen nabij Schagen

Als u bij ons komt met uw voetproblemen, zullen wij altijd starten met een onderzoek naar de oorzaak van de klachten. Aan de hand van deze intake brengen we het probleem in kaart en maken wij een behandelplan op maat.

 

Een behandelplan kan uit verschillende therapieën bestaan. Voorbeelden hiervan zijn de inzet van podotherapeutische zolen, manuele therapie, diabetesscreening, taping, wondbehandeling, voorlichting en advies. Door deze en meer therapieën te gebruiken en eventueel te combineren is het mogelijk uw voetproblemen te verminderen of zelfs helemaal op te lossen.

 

Neem contact met ons op

Hebt u voetpijn en wilt u graag met ons in contact komen? U kunt ons bellen, een e-mail sturen of een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Samen met u willen wij werken aan gezonde en pijnvrije voeten!

Podotherapie Abrahams

Groenland 30

1759 XB Callantsoog

Locatie Den Helder

Baljuwstraat 17G

1785 ED Den Helder

Locatie Schoorl

Heereweg 171-A
1871 EE Schoorl

 0224-58 25 50

 info@podotherapieabrahams.nl


KvK nummer: 37153237 

Rineke Abrahams

KvK nummer: 37110568

Marja Schrama


Blijf niet lopen met klachten. Maak een afspraak bij Praktijk Podotherapie Abrahams.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur t/m 17:30 uur.

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:30