De podotherapeut in Anna Paulowna 

Zoekt u een podotherapeut of Podoloog/Podotherapeut in de buurt van Anna Paulowna? Bij Praktijk Podotherapie Abrahams kunt u terecht voor professionele podotherapie op maat. Kies dat wat goed is voor uw voet: met professionele podotherapie zijn uw voetklachten snel verleden tijd.


Professionele podotherapie tegen al uw voetklachten


U heeft last bij bewegen of staan; in uw rug, heupen, benen of voeten. Van die problemen wilt u natuurlijk af. Onze podotherapeuten pakken uw klachten aan bij de basis: uw voeten. Wij zijn gespecialiseerd in problemen rondom lichaamshouding en beweging. Boek nu een afspraak bij onze gecertificeerde therapeuten. Dan stellen wij een professionele diagnose en starten direct met een passende en effectieve behandeling.

Op onze locaties voor podotherapie in Den Helder, Callantsoog en Schoorl kunt u snel terecht met al uw voetgerelateerde problemen. Wij helpen u aan gezonde voeten, een goede houding en een soepele manier van bewegen.

Gecertificeerde Podoloog/Podotherapeut in de omgeving van Anna Paulowna


Praktijk Podotherapie Abrahams is ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van

Podotherapeuten (NVvP). U kunt rekenen op een professionele behandeling van al uw klachten op het gebied van voeten, beweging en houding. Voor gespecialiseerde podotherapie in de omgeving van Anna Paulowna kiest u voor Praktijk Podotherapie Abrahams.

Podotherapie Abrahams

Groenland 30

1759 XB Callantsoog

Locatie Den Helder

Baljuwstraat 17G

1785 ED Den Helder

Locatie Schoorl

Heereweg 171-A
1871 EE Schoorl

 0224-58 25 50

 info@podotherapieabrahams.nl


KvK nummer: 37153237 

Rineke Abrahams

KvK nummer: 37110568

Marja Schrama


Blijf niet lopen met klachten. Maak een afspraak bij Praktijk Podotherapie Abrahams.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur t/m 17:30 uur.

Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:30